Ervaar het gemak van dragen!

Je kindje dichtbij je hebben is fijn. Dat kleine lichaampje tegen je aan voelen en knuffelen. Soms zou je wel de hele dag willen knuffelen of, als het wat minder soepel loopt, een momentje rust willen hebben. Wat is het dan fijn als je je kindje kunt dragen en het op die manier geborgenheid en rust kunt geven.

In veel situaties kan het dragen van je kindje een positieve bijdrage leveren. Je kunt hier denken aan een betere hechting met je kindje, minder last van reflux of dat je die heerlijke wandeling over het strand kunt maken.

Als je je kindje wil gaan dragen, zijn er opeens zoveel opties. Ik hoor vaak dat men door de bomen het bos niet meer zien vanwege al die mogelijkheden. Een beetje hulp is dan wel fijn. Child Bonding kan jou door dat bos leiden. Dit doe ik door met jou producten te vergelijken en jou de juiste manier van knoop- en draagtechniek aan te leren. Gelet wordt op:

  • comfort: zit de drager fijn voor jou en je kindje
  • techniek: zijn de stappen die je moet volgen om de drager goed om te  doen haalbaar voor jou
  • ergonomie: ondersteunt de drager het lichaam van je kindje en verdeeld hij het gewicht van je kindje goed over jouw lichaam

Samen met jou wil ik op zoek naar jouw draagcomfort!